John de Summer-Brason
Up FOREDRAG Public Relations

 

 

 

Jean Ekström i Frederiksborg Amts Avis:

"Bogen starter med Johannes V. Jensens erfaringer med motorcykler og hans mesterlige beskrivelse af at opleve motorcyklen og landskabet i fart. En evne forfatteren viderefører med sit lige så mesterlige sprog som Jensens."

Jan Kalf Larsen i Jubii Bøger: 

"Har man en brændende interesse for motorcykler er denne bog et absolut must. Selv med blot almindelig interesse for den 2-hjulede er bogen et oplagt køb da der er så mange fascinerende skildringer at fordybe sig i."

Anders Bodelsen i Politiken:

Læsning af høj kvalitet ommotorcyklerne og deres beherskere. Fart for fartens egen skyld har altid været det naturlige menneskes fornemste forlystelse. Hvem skriver sådan? En borgerlig trafikpolitikere? Helge Adam Møller? Nej. Nobelpristageren Johannes V. Jensen. Sætningen kan stå som ét ud af flere mottoer for 'Motorcyklister', en usædvanlig velkomponeret samling essays og interview, sammensat af John de Summer-Brason. Bogen henvender sig måske især til motorcyklister. Men der er så mange perspektiver i den og så megen regulær underholdningsværdi, at man trøstigt anbefaler den til en bredere læserkreds." Læs resten af anmeldelsen her.

Download kapitel fra 'Motorcyklister - fra Johannes V. Jensen til Biker-Jens'

 

  • Spændende links:
  • Besøg Biker-Jens på www.jensromundstad.dk
  • Læs mit essay om Johannes V. Jensen - eller "Biker-Jensen" som Information til lejligheden har kaldt ham.
  • Brian og Johnny Porsborgs custom-univers med fabelagtige ombyggede Harley'er findes på www.x-m.dk
  • Gunnar Skrydstrup, der med sin jyske sejhed tegner MC-paraplyforening MC Touring Club findes på www.mctc.dk
  • Nina Rasmussen og Hjalte Tin findes på http://www.ninaoghjalte.dk med bl.a. et link til www.moto-mundo.com, der omhandler Ida og Hjalte Tins fantastiske MC-fællesrejser til så afsidesliggende steder som 'Burnin Man' i Nevadas ørken, Cuba og den mongolske højslette.

 

  • Tak til Elise Hauberg Nørholm, Aschehoug Dansk Forlag, for gedigen forlagsredaktion
Copyright © 2004 John de Summer-Brason