John de Summer-Brason
Up FOREDRAG BØGER

 

 

 

Jette Sigaard

Jette, min livfulde hustru! Exam. afspændingspædagog, NLP-life coach og underviser i bevægelse og afspænding. Jette er oprindeligt uddannet på Rigshospitalet. Hun kvittede på et tidspunkt Afdeling for cystisk fibrose til fordel for Skolen for Kropsdynamik og en 3-årige uddannelse til exam. afspændingspædagog. Siden hun kom til Jubii.dk i 1998 har hun beskæftiget med dels personalepleje (ergonomi og afspændende behandling), dels undervisning i ikke blot hvordan man bruger kroppen rigtigt, men også spirituel udvikling og selvaktualisering.

Massage i Lyngby

Jette kan træffes på Psykolog- og Coach Center på Lyngby Hovedgade, hvor hun arbejder med flere spændende terapier, spændende fra massageterapi, NLP og coaching over Tarorkort og astrologi til afspænding og Reikihealing. Jette er uddannet som Reikihealer hos Inge Kanstrup, i Teosishealing hos Poul Skorpen og i astrologi på Irene Christensen Instituttet.

Jeg bearbejder dine muskler på en måde, så krop og sind bliver afspændt i dybden. Din krop "lærer" efterhånden at slappe bedre af, og øger dit velvære i dagligdagen. Massagen er med til at fjerne spændingshovedpine, stress, muskelsmerter, søvnprobemer o.s.v. Efter massagen HEALER jeg på dine chakraer og du vil opleve en vidunderlig fred i krop og sind

Den skjulte virkelighed

Jette har evner. Jeg glemmer aldrig den lørdag morgen, hvor hun vækkede mig med det stille budskab; hun havde drømt at min far var død i sit hjem af et hjerteslag! Morgensolen skinnede på det smukkeste. I en alder af 63 var det ikke vor opfattelse at min far stod for tur, men samme aften modtog jeg et telefonopkald, hvor Esther, min fars hustru, meddelte, at min far var død 15 minutter forinden - akkurat som Jette havde drømt!

Intuition er mange ting. Jeg ikke selv fordybet mig helt så meget som Jette har, men har til gengæld en interesse i filosofi, som udspringer af de store religioner. Adskillige rejser i Østen har givet mig forskellige indfaldsvinkler til, hvad det hele handler om. Jette har fulgt mig på det vigtigste af det hele. Fotografiet er taget i vor have: kort tele, modlys og den portrætterede opblødt i kontrasten med en Manfrotto refleksskærm.

Jette træffes på tlf. 5094 9156, mail: j-sigaard@jubii.dk eller tjek Jettes flotte hjemmeside.

 

Copyright © 2004 John de Summer-Brason